S cieľom uľahčiť Vám používanie nášho e-shopu využívame cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických a marketingových cookies pre nás a našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti používané počas celej doby prezerania nášho e-shopu. Podrobné informácie a nastavenia cookies nájdete tu
Ok

+421905396271+421905396271     jassa@jassa.sk   jassa@jassa.sk                                                                                                  Jassa | od mamy s láskou


Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov www.jassa.sk

 

  • TOTOŽNOSŤ A KONTAKTNÉ ÚDAJE SPRÁVCU

    • Správcom Vašich osobných údajov je prevádzkovateľ elektronického obchodu jassa.sk , KARPATINYA s.r.o., Kuchyňa 153, 90052 Kuchyňa, IČO: 50989880, mobil: +421 905 396 271, e-mail: jassa@jassa.sk (ďalej len "správca").
    • Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov

 

  • ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

    • Pravidlá ochrany osobných údajov sú vytvorené v súlade s aktuálne účinným nariadením GDPR a novým zákonom č.18/2018 Z. z.
    • Zákonným dôvodom spracovania Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "nariadenie").
    • Na základe akého právneho dôvodu osobné údaje spracovávame? Ide o spracúvanie na základe článku 6 ods. 1 písm. b) GDPR – plnenie zmluvy a článku 6 ods. 1 písm. c) GDPR – plnenie našej právnej povinnosti.

 

  • ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

  • Účelom spracovania Vašich osobných údajov je vybavenie objednávky, vytvorenie daňových dokladov, vybavenie reklamácií, zasielanie obchodných oznámení a iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.
  • Ak ste nakupujúci zákazník a nezakázali ste nám to pri nákupe, použijeme vašu e-mailovú adresu na zasielanie našich noviniek.
  • Na základe akého právneho dôvodu? Umožňuje nám to ust. § 7 ods. 3 zákona č. 480/2004 Zb. o niektorých službách informačnej spoločnosti, pokiaľ ste nám to pri nákupe nezakázali.
  • Odber môžete kedykoľvek zrušiť priamo v obchodnom oznámení alebo nás kontaktujte e-mailom na jassa@jassa.sk
  • Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 nariadenia.

 

  • DOBA ULOŽENIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

  • Doba, po ktorú budú Vaše osobné údaje správcom uložené, sú 3 roky, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (na tento účel spracovania).

 

  • ĎALŠÍ PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

 

  • PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

 

  • Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovanie, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov, a ďalej právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.
  • Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na jassa@jassa.sk
  • Ak by ste sa domnievali, že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov uoou.sk
  • Nemáte povinnosť osobné údaje poskytnúť. Poskytnutie Vašich osobných údajov je nutná požiadavka pre uzatvorenie a plnenie zmluvy a bez poskytnutia Vašich osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany správcu splniť.
  • Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vašich osobných údajov, kontaktujte nás na e-mailovej adrese jassa@jassa.sk alebo zavolajte na +421905396271

 

Posledná úprava Ochrany osobných údajov nadobúda účinnosť dňom 11.11.2021

 

Jassa | od mamy s láskou


Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZmVlYTNi